woningen en kosten

Natuurlijk hoeft u de kosten voor de zorg als u woont bij Jah-Jireh niet  helemaal zelf te betalen. Veel, zelfs de meeste kosten worden vergoed uit  de WLZ (Wet Langdurige Zorg).

U ontkomt echter niet aan een (verplichte) eigen bijdrage. Hoeveel? Dit is  afhankelijk van de inkomsten en uitgaven die u heeft en verschilt dus per  persoon. Het innen van de eigen bijdrage wordt gedaan door het CAK. Op  www.hetcak.nl kunt u berekenen hoeveel de eigen bijdrage ongeveer zal  zijn. 

h2.jpg

Naast de eigen bijdrage wordt er voor diverse diensten een bijdrage  gevraagd, omdat niet alle zorg onder de WLZ valt. Hierbij kan worden gedacht aan de waskosten. De kosten voor de wasserij bedragen € 50,00 per maand.

Voor cliënten die gebruik wensen te maken van de warme maaltijden,  bedragen de kosten voor een 3-gangenmenu € 6,00.

Diensten als pedicure, kapster e.d. worden door externe aanbieders in huis  verzorgd. Deze kosten worden door die aanbieders direct aan u in rekening  gebracht. 

Jah-Jireh biedt de mogelijkheid van een kortdurend verblijf (KDV). De kosten daarvan bedragen € 40,00 per nacht all inclusive (excl kosten voor de zorg). U leest er meer over op de pagina KORTDUREND VERBLIJF.

De locatie Wageningen kent verschillende woningtypes, geschikt voor een of twee personen. De huurprijs is vanaf € 507,00. De appartementen in Rotterdam worden door de cliënten zelf gehuurd van Woonstad Rotterdam. Dit betreft sociale huurwoningen.

Voor alle locaties kunt u indien van toepassing huurtoeslag aanvragen.

Hieronder kunt u een overzicht vinden van de woningen in:

WAGENINGEN

ROTTERDAM

HEERLEN

N.B. De afmetingen zijn bij benadering