Onze visie

IMG_20180831_092826473.jpg

Wij vinden het belangrijk dat Getuigen van Jehovah die vanwege ouderdom of blijvende beperkingen hulpbehoevend zijn, met liefde en persoonlijke aandacht verzorgd en ondersteund worden. In een veilige en vertrouwde omgeving waarin zij zich gewaardeerd en begrepen voelen. Omdat hun welbevinden nauw samenhangt met de geloofsbeleving en sociaal contact met gelijkgestemden, wordt ook aan die aspecten ruimschoots aandacht besteed.

Onze missie

Wij zetten ons in voor de gezondheid en het welzijn van onze bewoners. We helpen hen om zo prettig mogelijk oud te worden. Op hun eigen manier, in hun eigen omgeving en met zoveel mogelijk gebruik van hun eigen mogelijkheden. Dit doen we met vakbekwame en betrokken zorgverleners en vrijwilligers. Familieleden en mantelzorgers spelen hierbij een onmisbare rol.

Vrienden van Jah-Jireh

Jah-Jireh Woonzorg wordt gesteund door een actieve groep mensen die zich hebben georganiseerd in de Vereniging Vrienden van Jah-Jireh. Het doel van deze vereniging is het behartigen van de belangen van de bewoners en het bevorderen en beschermen van de op de eigen identiteit afgestemde levenswijze en activiteiten op alle locaties. Meer informatie vindt u op de WEBSITE van de vereniging.

Internationaal

Jah-Jireh heeft wereldwijd meerdere locaties, in Engeland, Amerika, Canada, Tsjechië, Polen, Zuid-Korea, Slowakije en Zuid-Afrika.