Jah-Jireh Woonzorg heeft locaties in ROTTERDAM, WAGENINGEN en HEERLEN en is ook INTERNATIONAAL vertegenwoordigd.

rotterdam

Grootste havenstad en tevens architectuurhoofdstad van Europa met zijn Erasmusbrug, Koopgoot en Markthal. Met een levendig en ultramodern stadshart en toch gelegen aan het lieflijk stromende riviertje “de Rotte”, waar de stad zijn naam aan ontleent. Jah-Jireh Rotterdam ligt in de rustige en groene wijk Ommoord.

Locatie en appartementen

rotterdam2.JPG

Jah-Jireh Rotterdam beschikt over ruim zeventig comfortabele twee- en driekamer appartementen, gelegen op de vijfde tot en met achtste etage van een woongebouw. De appartementen zijn recent gerenoveerd en voorzien van een keuken met mogelijkheid tot elektrisch koken en een badkamer met douche, toilet en wasmachineaansluiting.

Faciliteiten

Elke etage van het woongebouw beschikt over een gemeenschappelijke ruimte met elk zijn eigen functie. Zo is er een gezamenlijke eetgelegenheid waar dagelijks door vrijwilligers tegen vergoeding een gezonde warme maaltijd wordt geserveerd. Van maandag tot en met zaterdag kunnen bewoners voor een kopje koffie of thee terecht in de gezellige woonkamer. Verder zijn er ruimtes waar dagactiviteiten worden georganiseerd en een bibliotheek. In de centrale hal zijn een fysiotherapeut en kapper gevestigd.

Omgeving

Onze locatie ligt in een rustige woonwijk met veel groen en dichtbij alle openbare voorzieningen. In de directe omgeving zijn twee winkelcentra voor de dagelijkse boodschappen. De huisartsenpraktijk en apotheek waarmee wij in Rotterdam samenwerken, zijn vlakbij en de Koninkrijkszaal ligt op loopafstand. Wilt u erop uit? U stapt zo op de metro naar bijvoorbeeld het treinstation of Rotterdam Centrum

Zorg

rotterdam3.JPG

In Rotterdam bieden wij persoonlijke verzorging, individuele begeleiding, verpleging, behandeling en terminale zorg aan ouderen en volwassenen met een verstandelijke beperking. Bewoners die hier een indicatie voor hebben, kunnen deelnemen aan dagactiviteiten en groepsbegeleiding.

wageningen

Waar de Veluwerand, de Gelderse Vallei en de Rijn aan elkaar grenzen, ligt Wageningen. Bekend om zijn landbouwuniversiteit en rijke geschiedenis. De stad heeft een sfeervol historisch centrum. Onze locatie is te vinden in Wageningen-Hoog: een bosrijke omgeving die deel uitmaakt van een heuvelrug. Aangrenzend liggen de plaatsen Bennekom en Renkum.

Locatie en appartementen

Jah-Jireh Wageningen beschikt over eenenzeventig één- en tweekamer appartementen, variërend in grootte van 24 tot 47 vierkante meter. Door de afmetingen en de levensloopbestendigheid van deze appartementen is het mogelijk dat wanneer u alleen zorg nodig heeft, u samen kan blijven wonen met uw partner. Alle appartementen, waarvan een aantal met balkon, beschikken over een recent gerenoveerde badkamer en een klein keukenblok.

Faciliteiten

wageningen1.JPG

Het woongebouw kent vele faciliteiten, waaronder een professionele keuken met ruime eetzaal, een koffiecorner, een recreatiezaal, diverse activiteitenruimtes, een fitnessruimte, een kapsalon, een massagesalon, een kleine supermarkt, een brocante- en tweedehands kledingwinkel en een wasserette. Rondom het gebouw ligt een tuin met wandelpaden, terrassen en een jeu-des-boulesbaan.

Omgeving

Onze locatie ligt in een prachtige omgeving. Vanuit het woongebouw loopt u direct via de diverse wandelpaden het bos in. De winkelcentra in de naastgelegen dorpen Renkum en Bennekom zijn goed bereikbaar per scootmobiel of Regiotaxi.

Zorg

In Wageningen bieden wij persoonlijke verzorging, verpleging, individuele (specialistische) begeleiding, en dagvoorziening. Onze verpleegkundigen zijn 24 uur per dag aanwezig, waardoor het mogelijk is om intensieve zorg te verlenen zoals terminale zorg Daarbij hebben wij de mogelijkheid om u voor een kortdurende periode te verzorgen bijvoorbeeld bij een ziekenhuisopname of om de mantelzorg te ontlasten.

Logeren

wageningen2.JPG

Wageningen heeft voorzieningen voor logeren. Dit kan zijn voor cliënten met een WLZ indicatie die thuis zorg ontvangen. Maar het is ook mogelijk voor cliënten wiens mantelzorger tijdelijk niet in de gelegenheid is zorg te verlenen, b.v. in het geval van vakanties. Deze mogelijkheid is ook beschikbaar voor naasten of andere betrokkenen van cliënten, inclusief een eventuele maaltijdverzorging.

heerlen

heerlen2.JPG

Heerlen is onderdeel van het dynamische Parkstad Limburg. Op dit moment de snelst groeiende toeristische bestemming van Nederland. In de omgeving zijn talrijke attracties en bezienswaardigheden te vinden, zoals de hoogste ‘wandeltrap’ van Nederland, een dierentuin, kasteel Ter Worm, vele unieke musea en bijzondere monumenten. Binnen een half uur bent u in Duitsland of België.

Locatie en appartementen

Wij beschikken over 60 gerenoveerde 2-kamer appartementen van circa 60 m² in een zelfstandig woongebouw. Elk appartement bestaat uit een ruime woonkamer/keuken voorzien van een nieuw keukenblok uitgerust met een elektrische kookplaat en een afzuigkap(recirculatie), een 2-persoonsslaapkamer en een nieuwe badkamer. Ook heeft elk appartement een ruim balkon.

Faciliteiten

heerlen1.JPG

Elders in het complex beschikken wij over meerdere gemeenschappelijke ruimtes waar wij gezellig samen kunnen komen. Eén ervan heeft een eigen terras met toegang tot de tuin met vijver, waar ook een jeu-des-boulesbaan is aangelegd. Ook is er een eetzaal die de mogelijkheid biedt om gezamenlijk te eten. In het complex vindt u ook een inpandig winkeltje, een kapsalon en een pedicure.

Omgeving

Het woongebouw ligt op een steenworp afstand van de gezellige winkelstad Heerlen, winkelcentrum 't Loon en de weekmarkt. Wilt u genieten van de landelijke omgeving? Ook dit kan dichtbij. Bijvoorbeeld in het wandelgebied rond kasteel Ter Worm. Met een bushalte voor de deur en een treinstation in de buurt kunt u er gemakkelijk op uit.

Zorg

In Heerlen bieden wij persoonlijke verzorging, individuele begeleiding, verpleging en behandeling.

internationaal

De Wereld van Jah-Jireh

De Wereld van Jah-Jireh