Activiteiten voor bewoners

Onderstaand een greep uit onze activiteiten, op de diverse locaties.

Fit en Sterk

Wekelijks is er onder leiding van een activiteitenbegeleider een beweegprogramma. Verder wordt er op maat en desgewenst met een fysiotherapeut individueel bewogen in onze volledig ingerichte fitnessruimte welke voor alle cliënten toegankelijk is

Spelletjes

Elke woensdagavond kunt u deelnemen aan de spelletjesavond. Er is voor ieder wat wils. Klaverjassen, rummikub, sjoelen en bij mooi weer, is er prachtig aangelegde jeu de boule baan.

Dagbesteding

We bieden een bijna dagelijks dagprogramma waar behalve de gezelligheid van en met elkaar de structuur aangehouden wordt van thuis. Voor deze dagbesteding heeft u een indicatie nodig vanuit de WMO of de WLZ. Wij informeren u graag!

Personenbus

In Wageningen beschikken wij over een eigen bewoners bus, die vooral gebruikt wordt om naar de vergadering te gaan. Rolstoelafhankelijke cliënten gaan met vervoer op maat.

Hersengymnastiek

Elke woensdagmiddag is er gevarieerd programma. Dat kunnen ronde tafel gesprekken zijn met een (Bijbels) onderwerp, een kwis, leerzame en onderhoudende filmpje. Kortom stof om over na te denken en over mee te praten.

Uit volle borst

Zingen met een blij hart is het thema van de maandagmiddag. Wie wil, is welkom om mee te zingen.

Huisdieren en plantenkas

In Wageningen hebben wij een vijftal huisdieren om voor te zorgen. Sinds kort hebben we ook een plantenkas voor kleine groenten zoals komkommers, kruiden en tomaten. Bij onze dagactiviteiten kunt u kenbaar maken dat u beschikt over groene vingers of deze graag wilt ontwikkelen.